30.9.2013

Ja lisää vatsaongelmista

Kuulin, että Suomessa on ollut jo pakkasta, ja ihan vähän luntakin. Me emme ole vielä laittaneet lämmitystä päälle, useimpina päivinä ulkona ei tarvitse vielä takkia. Mutta kyllä täälläkin silti on jo syksy, puiden lehdet alkaa punertaa ja välillä kylmä tuuli puhaltaa.

Ja vatsakivut ja -sekoilu jatkuu. Ehkä tiedän mitä tämä on. Ehkä. Viikko sitten hermostuin totaalisesti croissanteihin, nami-nami-kakkusiin, jäätelöön ja kekseihin, ja päätin alkaa saman tien vähähiilariselle ruokavaliolle. Kuulin tutulta, että sillä voi saada aknen kuriin, joten sokeri ja vehnä pois kokonaan vain. Jo ensimmäisenä iltana alkoi huimata. Olo meni veteläksi - ja tosiaan vatsa sekaisin. Jo seuraavana päivänä otin ruokavalioon riisin, ja oikeastaan vähitellen lopulta vähän sitä sun tätä takaisin. Mitä nyt sattui löytymään siinä heikotustilassa.

Nyt pari päivää olen syönyt taas ihan tavallisesti, sitä vehnääkin, ja oikeastaan ihan liikaa - tuttu turvotus on palannut. Naama on paljon paremmassa kunnossa, mutta jos siitä saa palkaksi heikon vatsan, otan mielummin ruman naaman. Nyt ei tee enää mieli syödä koko ajan jotain, mutta olo on muuten vain heikko. Nyt yritän syödä omasta mielestäni terveellisesti, tavallisesti ja niin kuin ennen. Jos se vatsa tästä rauhoittuisi?

Ei hirveästi pysty nauttimaan yhtään mistään, kun koko ajan on pakko istua alas. Tai etsiä lähintä vessaa.

Ps. Lapsi täytti ihan vahingossa puolitoista vuotta. Lupaan kirjoittaa listan siitä, mitä hän osaa nyt. Hän on jo niin isoa poikaa, voi että. Sano hattu - attu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)