17.9.2013

Nam nam

Apua! Olen ihan mennyttä miestä, sillä löysin aivan ihania huopajuttuja myyvån liikkeen. Rintaneuloja, koruja, pinnejä, käsikoruja, pantoja, laukkuja jne. Olen jo pitkään ajatellut tarvitsevani jonkun pannan tai ehkä pari pinniä, nyt kun tukka alkaa kasvaa silmille. Kuitenkin olen aina kaupassa tullut vain pahalle päälle, sillä muovi ei minua kiinnosta (hajoaa) eikä pelkkä metallikaan (kolhon näköinen). Olen kuitenkin ollut sinänsä tyytyväinen, koska enhän minä oikeasti mitään tarvitse, ja olen ollut aika tiukalla ostodieetillä muutenkin.

Joten nyt ollaan lirissä. Ihanaa! Kerrankin jotain niin täysillä mun makuun! Ja toisaalta, miten nyt se ostolakko?

Joskus luin kuluttamisen vähentämiseen yhden hyvän säännön. Odota 30 päivää ja mieti sitten, tarvitsetko vielä. Olen havainnut tämän useimmiten erittäin toimivaksi keinoksi, joten taidan soveltaa sitä nytkin. Aika alkaa nyt.

Ps. Kommentit kuvien koosta huomioitu. :) puhelimella en niitä saa muokattua, mutta aion kyllä siirtyä isoihin kuviin jos vain muistan.

3 kommenttia:

 1. On kyllä sun näkösiä huopajutskuja :)
  Mut päivityksiä tulee nii nopee, etten kerkee tässä 'nykyään kiireemässä arjessa' näitä lukemaan..saati kommentoimaan. Mut silti kiva, et jaksat kirjottaa. Näitä on kiva lueskella heti ku vaa on aikaa. Muutenki kivoja kuvia ootte laittanu. Tietenki ois ihana nähä myös kuvia kummipoitsusta, mut ymmärrän ku ette tänne niitä halua laittaa.. /hulepule

  VastaaPoista
 2. Päivityksiä on tosiaankin nyt vähän tullut, kun ollaan yritetty tarkoituksella olla rauhoittumassa vaan kotona. Oon sitten ehtinyt oikeasti jotain tehdäkin, mitä haluan.

  En oikein vielä tiedä tuosta kuva-asiasta. Tavallaan ei kai se ketään haittaisi, vaikka kuvia lapsesta laittaisinkin, mutta sit kuitenkaan en osaa perustella miksi pitäisi. Jos siitä tuleekin isona kuuluisa ja sitten sitä harmittaa kun äiti julkaisi mitä milloinkin. :D

  VastaaPoista
 3. Kummitäti19.9.2013 13.20

  Laita faceen pojasta kuvia, vai haluatko sinnekkään? Ihania noi huopapinnit! Mää tuun sinne ostamaan niitä kuhan vaan passin hankin ja varaan lennot :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)