27.9.2013

Neljännen viikon kuulumisia

Minulla on vatsa aivan sekaisin. Aivan totaalisen sekaisin. Turistiripuli? Krooninen suolistotulehdus? Totaalisen väärä ruokavalio? En tiedä, mutta on todella kamalaa herätä viisi kertaa aamuyöllä käymään vessassa. Tämä jatkuu nyt jo viidettä päivää. En tiedä mitä uskallan pistää suuhuni, syömisen jälkeen tuntuu aina siltä, että voi kun en olisi syönytkään.

Monenlaista ollaan silti yritetty touhuta, ja sitä ennenkin ehdittiin. Käytiin viime torstaina IKEA:ssa ihan tiskiharjan takia, ja löysimmekin. Paikalliset nauroivat tiskiharjalle ja imitoivat: pestäänkö näillä hampaita? Aika iso harja sellaiseen!

Kävimme viikon lopulla myöskin kaupunginpuistossa, jossa sattui samaan aikaan olemaan jokin tapahtuma. Siellä oli ilmeisesti jokin hevosurheilutapahtuma, ja sen lisäksi monenlaista muuta. Yksi Budapestin isoimmista kaduista oli suljettu liikenneeltä ja täynnä torikojuja. Voi miten hauskaa markkinahumua! Meidän heppahullu pikkuihminen ei uskaltanut poniratsastukseen, vaikka vanhemmat olisivat mielellään sen sallineet. En tiedä, ehkä se hevonen on sitten lähietäisyydeltä oikeasti pelottava?

Tällä viikolla ollaan taas tutustuttu pariin uuteen kauppakeskukseen niiden jo monen tunnetun lisäksi, ollaan taas syöty monesti ulkona, leikitty lapsen kanssa monenlaista uutta ja vanhaa monenlaisissa paikoissa, ja niin edelleen. Ollaan yritetty pikkuisen yövieroittaa lasta, mutta en jouduin lopettamaan sen kesken, koska se vain tuntui niin pahalta. Parin viikon sisällä on tarkoitus aloittaa yhden vähän lempeämmän tavan kokeilu. Jos sekin menee metsään, niin isi-metodia sitten... Hirveästi ei oikein riitä voimavarat blogaamiseen kun olo on enimmäkseen kuin keitetyllä spagetilla, mutta elossa ollaan ja kaikki on hyvin..

Mies löysi hiivatonta täysjyväruisleipää leipovan leipomon. Jospa sitä sillä pääsisi taas normaaliruokavalioon. Ehkä. En tosiaan tiedä, mitä voin syödä. En vissiin mitään.

3 kommenttia:

 1. Voiko olla mahan reagointia uuden ympäristön aiheuttamaan stressiin? Maitohappobakteereja ja tarvittaessa lääkäriin. Pikaista paranemista!

  ksj

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saiskohan täältä jostain maitohappobakteereja... Mä luulen, että voi olla stressiperäistä, mutta luulen, että mun ruokavaliosekoilu vielä pahentaa hommaa...

   Poista
 2. siellä on eri bakteerikanta kuin suomessa niin voi johtua hyvin siittä, mutta voi johtua myös siittä että sun maha on tottunu saamaan ruisleivästä paljon kuitua, ja nyt kun se ei sitä kuitua saa niin voi ruveta oireileen. myydäänkö sielä pellavan siemeniä? minä oon ruennu käyttään pellavansiemenrouhetta leivän leivonnassa ja jugurtin seassa. niissähän on paljon kuitua. toivottavasti löydät ongelmaan ratkaisun ja pääset taas nauttimaan budabestin ihanuuksista :)
  t. tavaran säilyttäjä (saapa nähä onko sohva millasessa kunnossa kun saatte sen takas :) siihen jo vähän piirrettiin mutta sain puhistettua! )

  VastaaPoista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)