7.9.2013

Pakollista hiljaisuutta

Nyt olemme asuneet Unkarissa jo reilun viikon, enkä ole päässyt päivittämään blogia kuin yhden vaivaisen kerran koko tänä aikana. Tämä ei todellakaan ole mieluista, vaan johtuu puhtaasti teknisistä syistä.

Ensinnäkin meillä ei ole nettiä. Monien mutkien jälkeen kun lopulta saimme netin hankittua, se ei tullutkaan luvattuna ajankohtana eli 4 päivää sitten. Nyt se on luvattu parin päivän päähän, mutta hieman espanjahtavan unkarilaiskulttuurin tuntien sekin ajankohta saattaa muuttua.

Ainoa nettimahdollisuus meillä on tosiaankin ollut lähistöllä sijaitsevan kauppakeskuksen "vapaa" wi-fi -verkko, joka ei toimi käytännössä koskaan. Puhelimella jostain syystä se toimii useammin, mutta jostain ihme syystä en pääse puhelimella kirjautumaan blogiin ollenkaan. Huoh.

Kaiken päälle vielä otin ja sairastuin niin, etten ole voinut ajatellakaan tänne shoppailuparatiisiin lähtemistä. Ja tietystikään minulla ei ole ollut kovin montaa tilaisuutta yrittää nettiin, koska pieni ikiliikkuja on ollut pitkälti minun helmoissani kiinni koko menneen viikon.

No, se siitä! Toivotaan asiaan parannusta maanantaina tulevan nettiyhteyden myötä ja entiseen tapaan päiväuni- tai yöaikaan tulevia tekstejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)