7.9.2013

Täällä me asumme

Tässä vähän kuvia meidän asunnosta. Keittiö on pienehkö, mutta kaikin puolin toimia. Ihanan siitä tekee se, että oven saa kiinni - ominaisuus jota arvostan nyt kun meillä ensimmäistä kertaa sellainen on. Keittiössä voi rauhassa kolistella lapsen unien aikana, ja jos täytän tiskikonetta, sen kuin vain laitan oven kiinni kriittisiksi hetkiksi.
 Tässä sitten isosta makuuhuoneesta kuva. Tuuletin on ollut ahkerassa käytössä, täällä on KUUMA.
 Jo ihan ensimmäisenä aamuna katsoin, kuinka ihana näkymä parvekkeelta avautuu sisäpihalle. Budapest on monin osin vähän huonosti kunnossapidetty, mutta silti minusta jotenkin niin ihana. Aika monet näistä taloista varmaan puretaan lähiaikoina, kaupungissa on niin suuri jälleenrakennusvimma käynnissä... Sääli kauniille taloille.

 

 Sisäpihalla on myöskin lasten leikkipaikka. Lapsi viihtyy siinä hyvin, vaikka onkin vähän kevyemmin varusteltu kuin Suomessa vastaavat.

 
Joskus ehkä vähän lisää: kuvia olisi vaikka kuinka mutta kun ei ehdi niin ei ehdi.

2 kommenttia:

  1. Ah, ihana piha, nurmikkoa!! Keittön ovi; tuttu tunne. Ah miten se helpottaa herkkäunisen lapsen kanssa. Lueskelen aina nää kirjotukset vaikken kommentoikaan :)

    t. Siiri

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen kämppä. Minäkin lueskelen näitä, vaikka en kommentoikaan.

    t. ksj

    VastaaPoista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)