8.11.2013

Ei mene niin kuin Strömsössä

Ei mene nyt asiat ihan niin kuin toivoisi. Viimeviikkoinen Balatonin reissu peruuntui, koska lapsi sairastui yllättäen. Viimeinen lämmin viikonloppu meni sitten siinä ja nyt on jo tosi kylmä enää lähteä maaseudulle.

Kaikist kamalinta on ehkä se, että tietokone hajosi ja nyt on edessä todennäköisesti viikkotolkulla koneettomuutta. Puhelimella voi tehdä ehkä monenlaista mutta koneella on kaikki reissukuvat ja entäs opiskelu? Ainakin tuo toinen meistä yrittää vielä opiskella.

Mun aivot eivät suostu yhteistyöhön ja mun oli pakko jättää jo toinen etäkurssi kesken. Enkä oikein pysty uskomaan, että tämä opiskelu tästä mihinkään enää ponnistaisi, ja ensi viikolla alkaa taas kaksi kurssia. Voi miten positiivisesti ajattelinkin lähtiessä, että sitten teen loppulukion Unkarista käsin! Joo ei mene ihan niin kuin toivoisi - kaksi kurssia on ollut ja kaksi olen reputtanut. Plaaaah.

Unkarin opiskelun kuvittelin olevan helppoa.  Joo, saattaisi se ehkä olla helppoa mutta yllättäen motivaatiopula iskee. Kun osaa vain vähän, siitä ei ole mitään hyötyä, ja kun ei ole mitään mistä on hyötyä, kielellä kommunikointi on vaikeaa. Osataan me jo substantiiveja ja useimmat asiat saa jotenkin selitettyä, mutta yllättävän hankala on oppia käyttämään verbejä. Nnjoo. Eipä sillä, sitten jos ei opita niin ei opita. Ei siihen mikään kaadu.

Olikohan vielä jotain marmattamista? Toivottavasti ei. :D Meillä oli viime viikolla ihanaa seuraa Suomesta, olen löytänyt täältä yhden lapsuudentutun vaihtarin ja elämä on asettunut mukaviin uomiinsa. Yllättävää täällä on se, että aurinko nousee kuudelta ja laskee neljän jälkeen. Yritämme tsempata, että heräisimme vähän enemmän samoihin aikohin auringon kanssa, niin ehtisimme olla valossa enemmän. Vaatii heräämistä hirrrveän aikaisin, voi minua iltavirkkua. :D

Ah ja vielä yhdenlaista takkuja on ollut matkassa. Nimittäin maailman mukavin harrastus, neulominen,  koettelee nyt aika kovaa tätä tätiä. Tein lapselle sukkia viikkokausia, purin ja tein ja purin ainakin neljä kertaa.  Välillä piti pitää hengähdystaukoakin kun jurppi niin kunnolla. Neulomislista on pitkä kin nälkävuosi, enkä varmaan saa tällä tahdilla edes puolia valmiiksi ennen kevättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)