29.8.2013

Suvanto

Meillä on ollut aivan tosi kiireistä koko viime viikon, enkä ole ehtinyt paljon tänne käydä kirjoittamassa. En tiedä, helpottaako kiire vielä vähään aikaan, mutta NYT meillä on ihan pakollinen suvanto Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun odotamme jatkolentoa ihan iltaan asti. Nyt ehtii.

Kun eilen pakkasimme vielä viimeisiä tavaroita autoon ja luutusin lattiaa, katselin ympärilleni epäuskoisena. Oikeastiko sain kaiken valmiiksi? Ihanko oikeasti aikataulussa?

Kun viimeisen kerran suljin oven takanani, sisälläni kupli ihan vähän hullaantunut nauru. Ihan oikeasti, nyt meillä ei ole enää mitään, mikä sitoo meitä mihinkään. Ei yhtään avainta joka sopii johonkin. Tässä me olemme, me ja muutama matkalaukku, vapaana lähtemään.

Ja niin me lähdimme, ja nauru kuplii minussa edelleen. En tiennyt että se tuntuu tältä. Olla koditon. En tiennyt, että kodittomuus tuntuu pohjattoman hyvältä.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa ihanalta vapaudelta. Onnea matkaan :) Innolla lueskelen kuulumisia sitten! t.Riikka

    VastaaPoista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)