18.8.2013

Varustautumista

Jokunen viikko sitten me ostimme ultraohuen kannettavan, mikä oli ensimmäinen asia, jonka teimme lähtemistä ajatellen. Ostimme myöskin keväällä uuden kameran - ehkä suurimpana syynä se, että saataisiin sitten tulevasta reissusta kaikki irti.
 
Nyt tämä hullu varustautuminen on huipentunut uuteen puhelimeen, jonka ihan tänään puoliso osti minulle. Sellaiseen (aivan älyttömään) älypuhelimeen, jolla voi sitten uudessa kaupungissa navigoida, ja joka todennäköisesti osoittautuu myös hyväksi lapsen viihdyttäjäksi vaikeissa paikoissa.
 
 
Välillä sitä miettii, onko kaikki aivan hullua. Tarkoitus oli lähteä oikein vähällä tavaralla liikenteeseen, ihan vain olemaan, elämään ja kokemaan. Tarvitseeko siihen kaikkea tällaista hullua uutta? Toisaalta tämän varustautumisen tarkoitus on ehkä tehdä helpompi elämä uudessa kaupungissa mahdolliseksi. Emme me pärjäisi ilman tietokonetta, eikä pöytäkonetta oikein voinut raahata mukaan. Kamera sitten, no, edellinen ei oikein toiminutkaan enää. Puhelin? Siihen en osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, mutta kuulemma älypuhelin on oikeasti ihan hyvä juttu.
 


Loppukaneetiksi lisättäköön, että on sitä varustauduttu muutenkin kuin teknisin vempaimin. Nimittäin nyt meidän lapsi on aivan söpö - sen lisäksi, että näillä varusteilla pärjää varmasti hyvin tuulisen ja sateisenkin syksyn.
 
Pipo on ihan itte tehty ja muut varusteet muuten vain ihania.

2 kommenttia:

  1. Ihana pipo ja ihanan värinen takki <3 :) -Kummitäti

    VastaaPoista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)