30.9.2013

Kaupunginpuistossa

Minulla ei ole ollut kovin paljoa aikaa blogata. Tai oikeastaan viitseliäisyyttä: kuvien saaminen blogikirjoitukseen on muka jotenkin kamalan työlästä, ja ilman kuvia blogaaminen on suoraan sanottuna tylsää.
 
Ensinnäkään en muista koskaan ottaa kameraa mukaan mihinkään. Jos kamera muistuu mukaan, en ehdi ottaa yhtään kuvaa. Ainakaan niistä kiinnostavimmista asioista. Ja vaikka saisinkin kuvia, ne saattavat olla surkeita, tai sitten liian jotain muuta. Vielä viimeiseksi täytyy jotenkin viitsiä karsia kuvia kamerassa, ja siirtää ne vielä koneelle, ja koneelta vielä liitettyä tänne tekstiin. Huh, miten työlästä.
 
Nyt mulla on kuitenkin sentään jokunen kuva, yli viikon takaisesta reissusta kaupunginpuistoon. Aivan sattumalta samana päivänä tuossa aivan lähellä oli jokin hevostapahtuma, ja vähän niin kuin markkinat - ja monta isoa katua oli täynnä markkinakojuja. Näistä nyt ei valitettavasti tullut otettua kuvia, mutta kaikenlaista aivan ihanaa paikallista käsityötä tosiaan oli tarjolla.
 
Sää oli lämmin, ja lapsikin sai taas juokennella pitkin ja poikin, kun päästiin puistoon.
 
Tässä ensimmäisessä kuvassa lapsi ihmettelee puluja lammen rannalla. Kuvassa näkyy aivan ihastuttavan suloinen unkarilaispappa, joka syöttää puluja kädestä. Linnut istuivat hänen käsivarsillaan syömässä, ihanan hymyilevän papparaisen käsivarsilla.
 
"intu, intu!"
 
 Tästä(kään) reissusta ei nyt niin hirveästi tullut kuvia, mutta tässä pitäisi näkyä noita puiston vanhoja rakennuksia jonkun verran. Aivan söpö keskiaikaismaisema. Lapsi nukkui tässä vaiheessa päiväunia selkäpuolella liinassa.


Tässä kuvassa on Budapestin hienoin ja upein kylpylä. Meillä on ollut jo pitkään aikomuksena mennä tuonne, mutta vielä ei olla ehditty. Kylpylä saa vetensä kuumista lähteistä, niin kuin kai kaikki Budapestin terveyskylpylät.


Puistossa oli vierailemassa ilmeisesti Etelä-Amerikan intiaaneja, jotka soittivat, lauloivat ja möivät monenlaista tavaraa. Me jäimme pitkäksi aikaa kuuntelemaan panhuiluja ja kotkan huutoja. Pomppulinnaa, poniratsastusta, monenlaista hauskaa oli tarjolla, mutta lapsi ei halunnut mihinkään. Hän ei ehkä ole vielä ihan siinä iässä.Ps. mieskin osti paljasjalkakengät hirveiden kantapääkipujen vuoksi. Nytpä ei ole enää valitellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Muistathan kuitenkin, ettet kirjoita meidän nimiä tai muita henkilötietoja näkyviin. :)